Personlig trener kurs

Har du en önskan om att ta en personlig tränare kurs? Då bör du kolla in Active Education. Vi kan erbjuda ett gäng med kompetenta instruktörer och föreläsare. Hos oss får du en grundlig upplärning i hur du lyckas som personlig tränare.

Om du bara är nyfiken på hur det är att vara personlig tränare, men inte nödvändigtvis önskar att jobba som det, passar våra kurser för dig också. Önskar du att veta mer om vad vi kan erbjuda? Då borde du läsa vidare.

 

Därför borde du ta personlig tränare kurs genom Active Education

Marknaden för personliga tränare växer snabbar är någonsin, och aldrig har träningsbranschen haft ett så stort behov för personliga tränare. Det är också en ökande önskan för att personliga tränare ska jobba fulltid, och genom PT kurs hos Active Education får du allt som behövs för att lyckas som PT.

I tillägg har träningsbranschen ökat kraven till nyutbildade personliga tränare, och genom oss, får du en utbildning som uppfyller allt. Efter avslutade studier har du garanterat jobb. Om du bara är nyfiken på PT-vardagen utan att du önskar att jobba som det, får du också nytta av våra kurser. Du får nämligen ökat självförtroende inom försäljning, anatomi och fysiologi som handlar om träning och kosthållning i tillägg till att du får många nya träningsvänner. Följ med vidare för att läsa om kurserna som vi erbjuder.

 

Olika personliga tränare kurser

Vi har kurser som passar för alla:

Årsstudium PT – Detta är träningsutbildningen för dig som önskar en komplett utbildning inom personlig träning. Här får du 60 högskolepoäng fördelat över ett år med fyra undervisningssamlingar och en vecka med praktikplats. Resten av utbildningen är webbaserad, något som gör studietillvaron flexibel för dig med en hektisk vardag. Detta är utbildningen för dig som önskar att lyckas inom personlig träning eller som bara önskar att kombinera träning med en utbildning. Här kommer du lära dig om kroppens funktioner och anatomi, och hur du kan optimalisera den för träningsprogression. Denna utbildningen täcker de nya nationella kraven som trädde i kraft den 1: a januari 2019, och kommer därför ge dig allt du behöver för att kunna jobba som personlig tränare för de största träningsföretagen.

Denna personlig tränare-kursen ger dig allt du behöver för att lyckas i PT-rollen!

 

Personlig tränare BASIC – Detta är träningsutbildningen för dig som inte har ett helt år att lägga på studierna, men som önskar en liten införing i hur vardagen till en utbildning som kombineras med träning ser ut. Här kan du få 30 högskolepoäng, där uppstart är varje höst och vår. Skulle du önska en full PT utbildning så småningom, är detta en utbildning du kan bygga på så att du till slut får den kompetensen som behövs för att lyckas som personlig tränare i Sverige idag.

Denna kursen passar för dig som är nyfiken på hur det är att jobba som personlig tränare, och som önskar att lära mer om hur du kan sätta upp egna träningsprogram osv.

 

Personlig tränare FLORIDA – Denna kursen är en grundläggande utbildning i personlig träning med en tilläggsdel som genomförs i Florida, USA. Detta är träningsutbildningen för dig som önskar att kombinera träning, utbildning och sol. Efter genomförd kurs, uppnår du 30 högskolepoäng, i tillägg till olika certifieringar som ger dig möjligheten till att jobba som personlig tränare i utlandet.

 

Kostrådgivning och Coachning – Detta är kursen för dig som önskar att vidareutbilda dig inom träning efter genomförd BASIC-kurs. Denna kursen är motsvarande del 2 i vår PT Årsstudium. Kursen ger dig den sista delen som behövs för att uppfylla de nya PT kraven.

 

Kolla in alla våra studier här!

 

Nå dina mål – Ta personlig tränare-kurs hos oss

Önskar du veta mer om vad vi kan erbjuda och varför du borde ta kurs genom oss? Läs mer här eller ta kontakt