Har du någon gång önskat att bli personlig tränare genom nätstudier?

Med undantag av några dagar med undervisningssamlingar och praktikveckor samt tentamen, så är alla vara PT-studier nätstudier. Du går igenom teorin i ditt tempo, och med kontinuerlig kontakt med våra duktiga medarbetare som säkerställer att du får den riktiga och pedagogiska utbildningen som du förtjänar. Personlig tränare utbildning på distans är flexibla, och många av våra studenter kombinerar studierna med ett jobb vid sidan av.

Detta kräver en mer interaktiv inlärning, något som kan vara med nyttigt och roligt. Vi är upptagna av att skapa en aktiv studievardag med stor variation och interaktion mellan föreläsare och studenter. Detta är goda värderingar som vi kan överföra till rollen som personlig tränare. Vi ser bort ifrån traditionella och passiva klassrumsmetoder, och fokuserar hellre på att det är du och dina medstudenter som är i centrum.

 

Varför välja Personlig tränare utbildning på distans?

Den största fördelen med att kunna ta våra personlig tränare-utbildningar som nätstudie är för många flexibiliteten. De flesta i olika livssituationer har möjligheten till att te en fulltidsutbildning samtidigt som man kan lägga tid på de andra sakerna som kräver sitt i vardagen. Du följer ditt eget upplägg, och du planlägger din egen skolvardag.

Med några centrala pedagogiska hjälpmedel, har vi satt ihop en inlärningsmodell som ska hjälpa dig som PT-student till att lyckas i våra personlig tränare-nätstudier.

Ibland dessa hjälpmedel är en inlärningsplattform som är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Då du vanligtvis hade blivit trött och sliten i ett klassrum, har du nu möjlighet till att ta en paus. Du får tillgång till videos av föreläsningar och praktiska övningar som du kan se så många gånger du önskar, samt all facklitteratur som du kan läsa när som helst och var som helst. Vi är stolta av vår egenutvecklade litteratur som förankrar sig i studier och akademiska artiklar som är tillpassade varje PT utbildning i kombination med läroböcker av hög kvalitet.

 

Undervisningssamlingar

Vi har också fysiska samlingar där du blir känd med dina medstudenter, föreläsare, instruktörer och coacher. Här får du möjligheten till att sätta kunskapen du bär med dig från nätstudierna ut i praktiken. Därefter får du också genom vägledd praktikplats testa det du har tillägnat dig genom PT-utbildningen.

Hos Active Education får du det som ska till för att lyckas som personlig tränare. Har du lust att veta mer om PT-nätstudierna som vi erbjuder? Få mer information om våra utbildningar här eller kontakta oss idag för mer information.