Har du en dröm om att gå personlig tränare utbildning i Gøteborg, och ser därför efter en utbildning som kan uppfylla denna drömmen? Eller önskar du en aktiv skolvardag där du kan lära dig om träning och kosthållning? Genom att ta PT s hos Active Education kan vi garantera dig hög akademisk kompetens, en rolig och aktiv studievardag samt många nya vänner.

Önskar du att veta mer om våra studier och vad vi kan erbjuda dig? Då borde du läsa vidare!

 

Våra personlig tränare-studier passar för alla

Vi har olika PT studier och utbildningar för dig som bara är nyfiken eller för dig som önskar en komplett utbildning. Du kan också ta våran PT utbildning i USA samt ta vidareutbildning.

Träningsbranschen önskar att öka kraven till nyanställda PT’er, och dessa kraven blev införda 1 januari 2019. Du uppfyller alla kraven genom att ta en komplett PT studie genom oss!

 

Vi har personlig tränare studier för alla:

Årsstudium PT – Detta är personlig tränare-studien för dig som önskar en komplett utbildning inom personlig träning.

Här får du 60 högskolepoäng fördelat över ett år med fyra undervisningssamlingar och en vecka med praktikplats. Resten av utbildningen är webbaserad, något som gör studietillvaron flexibel för dig med en hektisk vardag.

Detta är studien för dig som önskar att lyckas inom personlig träning eller som bara önskar att kombinera träning med en utbildning. Här kommer du lära dig om kroppens funktioner och anatomi, och hur du kan optimalisera den för träningsprogression. Denna utbildningen täcker de nya nationella kraven som trädde i kraft den 1: a januari 2019, och kommer därför ge dig allt du behöver för att kunna jobba som personlig tränare för de största träningsföretagen.

Personlig tränare BASIC – Detta är personlig tränare studien för dig som inte har ett helt år att lägga på studierna, men som önskar en liten införing i hur vardagen till en utbildning som kombineras med träning ser ut. Här kan du få 30 högskolepoäng, där uppstart är varje höst och vår. Skulle du önska en full PT utbildning så småningom, är detta en utbildning du kan bygga på så att du till slut får den kompetensen som behövs för att lyckas som personlig tränare i Sverige idag.

Kostrådgivning och Coachning – För dig som önskar att vidareutbilda dig inom träning efter genomförd BASIC-kurs. Denna kursen är motsvarande del 2 i vår PT Årsstudium. Studien ger dig den sista delen som behövs för att uppfylla de nya PT kraven.

Personlig tränare FLORIDA – Denna PT kursen är en grundläggande utbildning i personlig träning med en tilläggsdel som genomförs i Florida, USA. Detta är träningsutbildningen för dig som önskar att kombinera träning, utbildning och sol. Efter genomförd kurs, uppnår du 30 högskolepoäng.

Kolla in alla våra studier här!

 

Därför borde du ta PT kurs genom Active Education

Active Education har sedan 2008 samarbetat med Högskolan i Innlandet om att erbjuda idrottsutbildningar samt PT utbildningar. Skolan har det akademiska och studieadministrativa ansvaret med genomföringen av studierna, och du kan därför också få högskolepoäng genom att ta personlig tränare utbildning via oss.

Active Education är kända för sina duktiga föreläsare och höga akademiska kvalitet. Vi har med oss några av landets främsta yrkespersoner, tränare och utövare som föreläsare och instruktörer. Du följs nog upp av våra studiekoordinatorer och föreläsare genom hela studietiden.

Läs mer om våra anställda här.

Låter detta ut som något för dig?

Ansök om studieplats idag!