Som Active Education-student kombinerar du distansbaserad teoretisk undervisning med praktiska samlingar i Stockholm. Våra studenter kommer ifrån hela landet, och vi erbjuder därför fina studentpriser på olika hotell som ligger i nära anslutning till våra centrala undervisningslokaler.

Studera hemifrån när det passar dig

En av de stora fördelarna med att vara student hos Active Education är den flexibla inlärningsmodellen. Från att studentportalen öppnar vid studiestart har du alla videoföreläsningar och digitala resurser tillgängliga. Detta gör att du i stor grad kan styra din egen progression, och du slipper vara låst till fasta tidpunkter och deadlines. Det enda du måste vara uppmärksam på är att du genomför de obligatoriska arbetskraven innan de praktiska samlingarna och examinationerna. Dessa krav är ifrån start tydligt definierade, så att du kan planlägga din egen progression genom det teoretiska materialet.

PRaktisk undervisning i Stockholm

De praktiska undervisningssamlingarna sträcker sig över 4-5 dagar, och genomförs på något av Stockholms bästa gym – i tät samarbete med de ledande träningskedjorna. Under den praktiska undervisningen jobbar vi i små grupper med hög lärartäthet. Vi är måna om att se till att varje student får bästa möjliga uppassning och inlärning, och eftersträvar god individuell vägledning.

BOSTAD

Utgifter till resa och bostad för att delta på de praktiska undervisningssamlingarna måste täckas av studenten själv. Våra studenter kommer ifrån hela landet, och många reser med flyg, tåg eller buss till Stockholm. Vi erbjuder därför studentrabatt på olika hotell i närheten till där vi undervisar.  

KOSTNAD

För att studera på distans med samlingar i Stockholm ligger kostnaden per termin på 49.900 kr.

DELBETALING

Som Active Education-student kan du välja att delbetala undervisningsavgiften helt räntefritt under 6 månader via SVEA Ekonomi. Detta är ett unikt erbjudande som ger dig flexibilitet i betalningen utan att det gör studierna onödigt dyrare. Om du behöver ytterligare flexibilitet kan du välja att dela upp betalningen upp till 36 månader, men då tillkommer ränta.

STUDIEMEDEL IFRÅN CSN

Du har rätt till studiemedel och lån till undervisningsavgiften för den här utbildningen. Hur mycket du har rätt till beror på individuella faktorer.