Bostad Bali

Bokar du hotell via Active Education kommer du bo på samma hotell som de andra studenterna, som är noga utvalt med tanke på standard och säkerhet för dig som student. Att samla alla studenter på samma hotell är viktigt för oss, då vi vet att det har stor betydelse för studiemiljön och den sociala sammanhållningen. Att vi i tillägg har klassrum och gym på samma område gör det enkelt och effektivt för dig som student, då du slipper bruka tid på transport mellan bostad, gym och undervisningslokaler.

Hotellet

På Bali samarbetar vi med Prime Plaza Hotel Sanur, ett hotell som ligger ca 5 minuter ifrån den fina stranden i Sanur på Östkusten på Bali. Där har vi också vår studieadministration tillgänglig dagligen. På hotellet finns ett stort bassängområde, flera restauranger och fina gemensamma områden.

Adressen till Prime Plaza Hotel Sanur är: Jalan Hang Tuah 46 Sanur, Bali, 80228 Sanur, Indonesia
Telefonnummer: +62361281781

Läs mer om Prime Plaza här

(Bostad kan komma att ändras om Active Education hittar bättre avtal för studenterna)

Pris och bokning av hotell

Två studenter delar rum. Om du reser tillsammans med någon du känner kan du välja att bo tillsammans med denna om du vill. Reser du ensam placerar vi dig tillsammans med en medstudent av samma kön.

Pris per 2a inkluderat frukostbuffé är 670 000 IDR, vilket motsvarar 450-490 kr per dygn (beror på valutakurs och ändringar)

Vill du bo ensam, betalar du hela priset för rummet själv (450-490 kr per dygn)

Du kan även boka boende själv om du vill, men då får du själv ordna med transport till boendet ifrån flygplatsen. Bokar du hotell på egen hand är det fint om du skickar information om vilket hotell du har bokat.

För bokning av studenthotellet, skicka ett mail till info@activeeducation.se innan 19 juli. Ge oss besked om du vill dela rum, bo ensam eller vem du eventuellt vill dela rum med. Vi vill påminna om att perioden du bokar på studenthotellet gäller ifrån 12 september till 24 november. Totalt 74 dagar. Du måste ge besked om vilket datum du ankommer till Bali så vi vet ifrån när vi ska boka ditt rum.

Om du skulle vara den sista att boka rum via oss kan det vara så att du måste betala för en ettrummare själv, om det är så att saknas en student för att fylla en tvårummare.

Betalning av hotell

Betalning för hotellet delas upp i två delar. Den första betalningen gör du på hotellets hemsida, och det gäller de första 14 dagarna av vistelsen. Du kommer få en e-post ifrån hotellet med betalningsdetaljer, och du kan använda kreditkort för att betala detta online.

Betalning för resten av vistelsen gör du efter ankomst till hotellet, i en och samma betalning. Även här med kreditkort.