Ska du studera hos oss hösten 2023? Läs detta!

Viktig information till dig som vill börja studera hos oss hösten 2023

Nästa studiestart hos oss är i augusti, och antagningsprocesserna är i full gång.
I detta inlägg får du en uppdatering på anmälningslistorna, och vad som är viktigt att tänka på för dig under tiden fram till hösten.

✅ Sista anmälningsdatum
Vi nyttjar oss av löpande antagning baserat på först-till-kvarn principen.
OBS! Kom ihåg att vi har ett begränsat antal platser och vi rekommenderar att du söker i god tid för att säkra dig en plats hos oss.

✅ Covid-19
Vi kör nu antagning som vanligt vid våra skolor i Spanien och Bali . Antagning för Florida måste vi vänta med då corona-situationen är oförändrad.
Vi samarbetar med myndigheterna nationellt och lokalt, och om situationen med smittospridning.
För övrig information om varje enskild utbildning, se rekommendationer på www.regeringen.se

✅ Antal lediga platser och väntlista
För att säkra god uppföljning och tät vägledning för varje enskild student har alla våra utbildning ett maximalt antal studieplatser. Denna begränsning i antal platser gör dessvärre att inte alla får plats på den utbildning som de vill gå. Det bästa sättet att säkra sig en plats är igenom att söka i god tid innan studiestart, och vi rekommenderar att man söker så snart man har bestämt sig för vilken utbildning man vill gå.
Ifrån våren 2021 har vi slutat med väntlistor, vilket innebär att det inte är möjligt att anmäla sig eller skriva upp sig på väntlista när utbildningen är full. Vi har ändrat antagningssystemet så att det automatiskt öppnas nya platser när någon avanmäler sig, och du kommer därför se att antalet lediga studieplatser kan ändra sig lite upp och ned närmare studiestart.

✅ Studera med oss på Bali eller i Spanien
Det är mycket som ska planläggas innan du reser till en av våra skolor i utlandet. CSN, visum, vaccin, flygbiljett och bostad är några av de saker som tar tid, och det är därför viktigt att du anmäler dig i god tid och håller dig informerad.
Vi börjar förberedelserna till utbildningarna under maj månad, så häng med på informationen i mailen vi skickar ut.

Har du frågor till oss? Ta kontakt med oss på Messenger, Instagram, Chat här på hemsidan eller ring oss på 0766403222. Våra trevliga studievägledare sitter redo med information och svar på alla tänkbara frågor

Välkommen som student hos oss! Vi ser framemot att träffa dig på en av våra utbildningar.